avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii.

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contor energie electrica
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contor energie electrica

Buna seara! Am o problema legata de un contor de energie electrica si anume:la tara la bunici contorul era atasat pe casa,in urma alunecarilor de teren peretele pe care era pus a cazut,acum....am sunat la cei de la CEZ,a venit o echipa si a constatat situatia si ne-au lasat un nr de tel.al unui inginer din compania respectiva pe care sa il sunam si sa "il rugam"sa urgenteze mutatul contorului cu pricina.....nenea asta,astazi fiind sunat ne-a spus ca trebuie sa achitam o suma de....4000 ron pentru asta.Acum va intreb:eate legal asa ceva?se plateste ceva catre aceasta companie ca sa faca mutarea??si daca da cat anume.....de asemenea mentionez ca nu a suferit nicio avarie....contorul.....multumesc.O seara buna

Alte discuții în legătură

Contor electric spart din greseala, cheltuieli ulterioare foarte mari valentinna valentinna Buna seara,va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema;pe data de 27.iulie fara sa vrem am lovit contorul electric in partea de sus(ne a scapat ... (vezi toată discuția)
Probleme suma recuperare ContSters215676 ContSters215676 Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. In februarie 2011 am incheiat un contract cu o companie de energie electrica. Pe 29 februarie 2012 am ... (vezi toată discuția)
Deconectare cez oltenia Matei188 Matei188 Bună ziua Sunt Matei Ivan și am o bunică în Satul Tecuci Com Balaci jud. Teleorman care are contract de furnizarea energiei electrice cu CEZ. ... (vezi toată discuția)