avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cadastrist neserios, refuza sa redepuna actele desi ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cadastrist neserios, refuza sa redepuna actele desi l-am platit

Buna ziua, am o problema cu un cadastrist ce figureaza pe siteul ANCPI ca fiind acreditat si nu stiu cum o pot solutiona. Am facut masuratori pt o intabulare si din neintelegerea documentelor de proprietate de catre cei de la OCPI am ajuns in instanta unde s-a dovedit ca actele mele erau corecte si imobilul putea fi intabulat. Mentionez ca atunci cand au fost depuse actele la OCPI inainte de a se ajunge la respingere si prin urmare in instanta, am platit cadastistului serviciile prestate si am primit de la el, la insistentele mele, decat o factura si o chitanta. Celelalte documente a zis ca le voi primi de la OCPI dupa intabulare. Acum dupa ce am castigat in instanta, cei de la OCPI spun ca documentele trebuie redepuse de cadastrist. Problema e ca acesta de o luna ma amana ca nu are timp, ca e ocupat ca le depune "cand are el chef" si ca sa "nu il mai stresez ca il enervez". A trecut mai bine de o luna si certificatul de la taxe si impozite a expirat deja si el nu a mai depus actele.... Ce pot face va rog. Cadastristul motiveaza ca pierde timpul cu actele mele, ca s-a saturat de cate ori s-a dus cu ele la OCPI sa ia tot felul de date necesare intocmirii documentelor si ca are alte lucrari mai importante ... cum il pot forta sa depuna actele si cum pot intra si eu in posesia schitei cadastrale ulterior? Daca se resping iar actele la OCPI pe alte motive, ce tin de intocmirea actelor, iar cadastristul refuza iar sa depuna actele? ce pot sa fac? trebuie sa platesc alt cadastrist si sa fac iar actele cadastrale de la capat? Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 1 August 2018
unomobosit, utilizator

Alte discuții în legătură

Reclamatie firma cadastru ivavalentina ivavalentina Buna ziua, Apelez la dumneavoastra in speranta solutionarii situatiei dificile in care ma aflu. Acum 2 ani am apelat la un cadastrist pentru intabularea ... (vezi toată discuția)
Cadastru litan litan Buna ziua. In urma cu 3 luni am contactat un cadastrist pentru a .mi face masuratorile la un teren. De 3 luni astept sa .mi depuna documentatia cadastrala la ... (vezi toată discuția)
Intabulare voit eronata Cred in dreptate Cred in dreptate Buna ziua. La un OCPI a fost facuta verificarea tehnica si juridica a documentatiei pt. prima intabulare cu \"ochii inchisi\".Adica nici unul din documentele ... (vezi toată discuția)