avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile O parere
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

O parere

Buna ziua , o intrebare , am fost lovita de catre un coleg de lucru in timpul lucrului, am dovezi (camerele de supraveghere de pe magazin ) cum ca el ma lovit primul dupa care eu lam tinut iar dansul dupa ce mam eliberat ca sa zic asa ,a venit si mia tras o palma dar mam ferit si iam dat cateva picioare, dupa cateva minute a venit mia tras un dos de palma ma dat cu capul de un stand de tigari si un pumn la cervicala. Am fost la medicina legala ,dar el doar in cap si in fata ma lovit , mi-au dat 2 zile de ingrijiri .. eu as vrea sa depun plangere la politie impreuna cu avocata si sa il dam in judecata plus sa ii cerem si pagube morale ptr violenta jicniri si amenintari de fata cu politia . As avea vreo sansa sa castig procesul ? Cei din conducerea locului de munca nu lau dat afara ptr ca au spus ca pe amandoi trebuia sa ne dea . Tinand cont ca nu eu am provocat dupa cum se observa si pe filmare . Multumesc
Buna seara! Faceti ce va sfatuieste dna avocat, dansa va stii mai bine cum sa va indrume dupa toate discutiile purtate. Nu are importanta numarul de zile de ingrijiri medicale prevazute in certificatul medico-legal, intrucat fapta colegului Dvs. de lovire sau alte violente este o infractiune contra integritatii corporale sau sanatatii, fapt ce ar antrena raspunderea penala cu atat mai mult cu cat a fost provocata cu intentie. O seara frumoasa!
Din moment ce aveti o avocata angajata discutati cu dansa ce optiuni aveti ce sanse ,durata etc.Teoretic aveti sanse ,practic depinde de multe aspecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O parere AlinaM23 AlinaM23 Buna ziua , o intrebare , am fost lovita de catre un coleg de lucru in timpul lucrului, am dovezi (camerele de supraveghere de pe magazin ) cum ca el ma lovit ... (vezi toată discuția)
Sprei ``paralizant`` cu piper... kuykpopyk kuykpopyk spreiul cu piper,asa zis paralizant il pot purta cu mine peste tot?? de ex. pot sal pot in buzunar pentru autoaparare?? cand il pot folosi pentru a ma ... (vezi toată discuția)
Batut de jandarmi nutzu3032 nutzu3032 buna ziua! intro seara am stat cu prieteni pana tarziu afara,dupa un timp au ajuns jandarmi ,ne-au legitimat si eu am intrebat ca ce sa intamplat atunci oameni ... (vezi toată discuția)