avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie

Daca vreau sa plec de la sotul meu cu copilul cum procedez va rog nu m-ai pot convietui cu el deoarece sa separat de mine si copil ...sta cu parintii lui fiind dominat de mamasa...precizez ca sunt a treia lui sotie...
Cel mai recent răspuns: Burchi iulia , utilizator 09:26, 3 August 2018
Plecați pur și simplu, nu există repercusiuni.
Apoi intentați acțiune având ca obiect desfacerea căsătoriei, stabilirea locuinței minorului la domiciliul dvs, exercitarea autorității părintești în comun, pensie de întreținere, etc.
Ca regulă, la asemenea vârstă fragedă, minorul rămâne la mamă.
Luați legătura cu un avocat și în câteva luni veți avea un nou statut.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine are dreptul la copil după o despărțire Sofia12345678910 Sofia12345678910 Buna ziua! Trăiesc cu un bărbat nu suntem căsătoriți avem un copil de 8 luni suntem plecați in străinătate. Soțul m-a tot amenință ca ne despărțit ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului Camyy87 Camyy87 Buna ziua Am si eu o intrebare eu si tatal copilului meu nu putem sa mai fim impreuna din cauza geloziei lui excesive avem un copil impreuna de 1 an 5 luni si ... (vezi toată discuția)
Divorț cu copil mic (tată) GabT GabT Bună. Probabil că în curând voi ajunge la divorț. Nu cred că mai contează motivul. Avem un copil de 4 ani. Îmi doresc să știu la ce să mă ... (vezi toată discuția)