avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Apelat sa ma prezint la DIICOT intr-o saptamana
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Apelat sa ma prezint la DIICOT intr-o saptamana

Am fost sunat de o femeie sa ma prezint la sediul DIICOT din Bucuresti,Calea Grivitei intr-o saptamana,mi-a spus numele procurorului,nu mi-a spus intentia pentru care sa m-a sunat,de ce m-a chemat?Am avut 2 situatii in care am fost luat de politie pentru consumul de marijuana(fara dovezi,doar mi-au spus sa scriu asa ca sa ma lase sa plec) si am discutat despre consum la telefon,mess,etc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:33, 2 August 2018
Probabil exista un dosar penal si se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si pedepsite de art. 4 din Legea 143/2000.
Pentru a evita in continuare sa va autoicriminati (inteleg ca declaratia a fost obtinuta in mod nelegal, ati fost constrans), consultati inainte cu un avocat care eventual sa va asiste la audiere.
au fost 2 dati cand am fost dus la sectia de politie,in niciuna nu am avut cannabis asupra mea,deloc,dar eram beat,politistii au insistat sa scriu cum imi ziceau ei si atunci,din cauza starii de ebrietatea am vrut sa ma lase mai repede...vreau doar sa stiu cat de grav este sau poate nu este
imi pot verifica dosarul sa vad ce scrie in el?
Daca aveti calitatea de suspect/inculpat, aveti dreptul sa solicitati consultarea dosarului.
Aveti dreptul.de a studia dosarul dar fara avocat nu onsa va ajute.
Procurorului nu o sa ii placa...

Nici nu cred ca va ajuta sa studiati dosarul daca nu stiti ce strategie sa aplicati.
Strategiile pot fi diferite si de la avocat la avocat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, acum cateva zile am fost suprins de politisti in civil ... tps351 tps351 Buna ziua, acum cateva zile am fost suprins de politisti in civil in vama veche ruland un joint care continea 0.8 grame de marijuana. Eram impreuna cu inca ... (vezi toată discuția)
Cultivare (2 plante) si detinere de cannabis Mental26 Mental26 Buna ziua, as avea nevoie de sfatul unui avocat in urmatoarea problema: Am fost prins la un festival cu 3 jointuri de cannabis. La Politie au zis ca sunt ... (vezi toată discuția)
Ce se poate întâmpla? chemat la audieri după un an și jumătate roba roba acuma un an jumate ma prins politia cu un 0 ,5 la mine de iarba si acuma dupa un an jumate mau sunat sa merg la audieri de la anti drog si nici nu sa prezentat ... (vezi toată discuția)