avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1381 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infintare companie Rent a car cu sofer
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infintare companie Rent a car cu sofer

Buna ziua! Doresc infintarea unei companii de ''transport'' persoane in tururi private in Romania.
Am inteles din alte topicuri, ca varianta de rent a car cu sofer ar fi cea mai benefica pentru mine.
Totodata, as dorii sa aflu daca infintarea unui SRL este cea mai buna alegere. Stiu diferentele dintre formele de societati comerciale, dar daca aveti vre-un sfat legat de alegerea unei alte forme de societate, sunt deschis.
Credeti ca infintarea unei companii care va face tururi (Ex; Delta Dunarii, Sinaia, Ardeal) va functiona LEGAL sub forma de rent a car cu sofer?
PS:NU voi avea masini la inchiriat, tururile vor fi singura mea activitate.
PS2:in cazul in care nu am ales bine categoria de forum, rog un moderator sa o mute. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Inchiriere masina in regim de taxi Dalia Nico Dalia Nico Bună ziua. Doresc sa închiriez mașina, proprietate personala unei firme de taxi sau închiriere masini in schimbul unor beneficii financiare. Se poate face ... (vezi toată discuția)
Contracte ce stabilesc raporturi de munca fata de firma?! AlexaA99 AlexaA99 Ce posibilitati am pentru a incheia un contract de prestari servicii sau voluntariat cu o persoana fizica neautorizata sau o alta forma de angajare sezoniera ... (vezi toată discuția)
Consultanta in vederea reducerii costurilor intabulare intabulare Buna ziua, As dori daca se poate sa ma ajutati cu informatii cu privire la cadrul legal in care pot desfasura o activitate. Ca sa intelegeti mai bine ce vreau ... (vezi toată discuția)