avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Calomnie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Calomnie

daca un baiat major sustine ca s-a culcat cu o fata minora,si nacest lucru nu e adevarat....se pote rezolva cumva pt ai convinge pe cei din jur ca nu
e adevarat?#-o#-o#-oX-(X-(un baiat de 22-23 de ani se lauda ca s-a culcat cu o fata de 16 ani ceea ce nu e adevarat....ce se pote face...e urgent imi trebuie un rasp neaparat!!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 15:12, 5 Noiembrie 2009
Poate sa faca un control ginecologic si sa dovedesca ca nu este adevarat.Problema este cui vreti sa dovediti acest lucru?Parintilor,prietenilor etc.
Si ce daca spune? Daca eu spun ca eu sunt Spintecatorul Negru, sau regele Frantei pe mine nu ma crede nimeni.

Poate ca puteti sa o necajiti persoana vorbareata cu fapta ca puteti sa faceti plangere penala si sa spuneti (cum spune si el), ca fata a fost convinsa sa se culce cu el in schimbul promisiunilor de casatorie (sau pentru bani sau asa ceva) -- acest lucur este un fapt penal, si daca tot mai afirma, ca s-a culcat cu fata respectiva, atunci, de fapt, marturiseste fapta.
Care e problema de fapt - reputatia fetei? Baietii se mai lauda si ei...nu vad cum pot fi convinsi cei din jur ca nu este adevarat! Oricum, nici din punct de vedere penal nu putem vorbi de infractiunea prevazuta de art. 198 (fata are peste 15 ani)!

Poate un control medical de specialitate (ginecologic)...
Ultima modificare: Joi, 5 Noiembrie 2009
Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat
E cam greu sa demonstrati contrariul . Doar daca veti obtine intr-adevar un certificat care sa ateste virginitatea dvs. ( in caz ca exista). Altfel, nu prea vad mijloacele . Si intr-adevar , baiatul nu se face vinovat de vreo infractiune. doar ca e fie un mincinos, fie un laudaros , fie are o fantezie mai bogata.
Si daca ar fi fost adevarat, ar fi trebuit sa ramana ceva confidential insa, probabil, nu are aceasta educatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minora D3m3nTuL D3m3nTuL Buna...am 22 ani si sunt cu o fata de aproape 15 ani...fata este virgina si parinti ei au spus ca merg sa ma de`a la politie.ce mi se poate intampla?ei vor sa ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de viol ?! bianchita bianchita Sunt mama unui baiat de 20 ani acuzat acum 3 zile ca in urma cu aproape 6 luni si-ar fi violat o verisoara de 15 ani in timpul unei plimbari cu masina.El ... (vezi toată discuția)
Marturia mincinoasa katherine katherine O persoana a dat o declaratie in cazul unei fapte de vatamare corporala, insa a declarat ca a auzit si vazut ce s a intamplat; de fapt doar auzise; ce a spus ... (vezi toată discuția)