avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... despagubire [EDITAT]
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

despagubire [EDITAT]

buna ziua iar revin cu aceasi intrebare chiar nu se poate face nimic chiar nu exista castig de cauza am o polita de sanatate la [EDITAT] in colaborare cu [EDITAT] semnata pe 11 08 2018 copilul meu pe 13 se simtea rau si am mers la un medic orl care a recomandat interventie chirurgicala pe data de 25 iulie mai exact termeni populari amigdalite si polipi am facut demersuri pt asigurare cea de amigdalite a fost refuzata interventia dar cea de polipi nu ok indiferent copilul tot il operam am trimis toate actele dupa operatie pentru despagubire si raspunsul lor a fost ca nu mai despagubeste ca apare in istoric si polipi adica pe data de 13 cand am fost la consult dar eu repet polita a fost semnata si aprobata pe 11
Ultima modificare: Marți, 28 August 2018
Ioan Ciobanu, Expert judiciar
Cel mai recent răspuns: jablonsky9 , utilizator 17:40, 12 Noiembrie 2019
din pacate cam sunt acoperiti de acel paragraf, dar de unde stiau ei ca in istoricul medical sunt prezente amigdalita subacuta hipertrofica si amigdalita cronica hipertrofica (in iulie 2015, septembrie 2015, septembrie 2016) ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere dosar asigurare sanatate groupama ionuthau ionuthau buna ziua astazi am avut prilejul sa dau de alta problema si cea legata cu asigurarea de sanatate privata groupama . In urma cu o luna si ceva am decis sa ... (vezi toată discuția)
Asigurarea medicala privata ing? adrian123 adrian123 Am terminat facultatea anul acesta, dar inca nu sunt angajat. Am niste bani pusi deoparte si m-am gandit sa-mi fac o asigurare medicala. Dar nu stiu daca sa ... (vezi toată discuția)
Poate un membru al familiei pacientului formula plangerea de malpraxis? catinf catinf Buna ziua. In ce situatii poate un membru al familiei formula plangerea de malpraxis? Pacientul este in stare critica si nu se stie cat va dura aceasta stare, ... (vezi toată discuția)