Exista vreun temei legal prin care sa fiu trasa la răspundere daca nu vreau sa mai plătesc președinta asociației de proprietari din blocul in care locuiesc? Mentionez ca nu se implica cu nimic.
Temeiul legal il constituie dispozitia privitoare la obligatia proprietarilor de a achita in termenul stabilit cotele de intretinere-inclusiv partea comuna
Dv daca va asumati raspunderea din varii motive sa nu achitati cota parte comuna ,-automat va asumati si riscul ca pentru recuperarea fractiunii neachitate,asociatia de proprietari initial sa va aplice penalitati,ulterior sa va actioneze in instanta si sa instituie privilegiu imobiliar
flory_mr
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Eu am curajul să spun că șefii noștri sunt infractori dovediți de cel puțin două Expertize Contabile Judiciare, care au găsit mai ales fapta penală gravă de Delapidare de 55.000 de lei noi, dosarul fiind finalizat după aproape 4 ani, gata de trimis în judecată (răul e dovedit prin Expertize Contabile Judiciare și aici nu mai e valabilă Prezumția de Nevinovăție).
De ce să nu sfătuiți pe cel (cea) care a inițiat Topicul, că dacă șefii Asociației nu și-au îndeplinit obligațiile din contractul de Mandat, se poate cere nulitatea acelui contract caduc prin refuzul de a-și îndeplini obligațiile legale și contractuale ?
Eu am de gând să mă alătur altor câteva zeci de proprietari care au făcut plângeri penale, să ne constituim părți civile și să cerem să ni se returneze indemnizațiile luate pe ne-muncă (președinta noastră are din 2017 un alt loc de muncă și nu mai vine pe la sediul Asociației decât extrem de rar - CUM SĂ PLĂTEȘTI PE CINEVA CARE NU VINE LA SERVICIU ?), dar să cerem și daune pentru abuzurile și ilegalitățile acestei mici dictatoare.
Așa că vă sfătuiesc pe toți să apelați și la organele judiciare de anchetă atunci când aveți probe clare de fraude sau de fapte penale contabile !
Comportamentul civilizat pe acest Forum impune combaterea ideilor exprimate anterior și nu a persoanelor care le-au postat
Postările trebuie să fie bazate pe argumente și să aducă un plus de valoare discuţiei fara sa contina atacul la persoană, un comportament nepotrivit sau ofensator, mesaje menite să provoace ceilalţi useri.
Dacă nu puteți sau nu doriti să respectaţi acest regulament, singura soluţie constă în încetarea activității pe forum. În caz contrar, moderatorii/administratorii vor fi nevoiţi să ia toate măsurile necesare pentru ca forumul Avocatnet să-și desfăşoare existența în bune condiţii, incluzând interzicerea dreptului de a mai posta, temporar sau definitiv.