Am un credit ipotecar preabrobat la bcr, am gasit un apartament si am facut antecontractul cu avansul de 15%, ,urmeaza sa i iasa cf ul in noiembrie,dar eu am modificat destinatia bucatariei, astfel bucataria o fac dormitor si o voi muta in living (bucatarie open space). Dupa o discutie cu dezvoltatorul am mutat instalatile de gaz (proiect nou) si apa in living si deasemenea centrala termica. Credeti ca or sa fie probleme din aceasta cauza la venirea evaluatorului?
Tot despre modificare de proiect este vorba.
Pentru centrala si conducta de alimentare cu gaz este nevoie inclusiv de modificarea proiectului de gaze plus reavizarea acestuia de catre firma de distributie gaze.
Multumesc !o sa vorbesc cu constructorul sa facem modificari sa nu am surprize,mai ales ca este timp pana in noiembrie la cf! Ma gandeam ca e ok daca se respecta numarul de camere si constructia,ma gandeam ca nu ar afecta instalatiile!dar mai bine le fac sa fie ok!
Apartament modificat
Marya.M
Am un credit ipotecar preabrobat la bcr, am gasit un apartament la care cf ul ii iasa intr o luna si am facut antecontractul cu avansul de 40%, acesta are ... (vezi toată discuția)