avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Clauza tip credit in antecontract
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Clauza tip credit in antecontract

Buna ziua,
Urmeaza in viitorul apropiat sa achizitionez un imobil. Pentru a profita un avans mai mic, dezvoltatorul a inclus in promisiunea biletarala o clauza care specifica ca sunt obligat ca tipul creditului contractat sa fie de tipul "prima casa".
Este aceasta o clauza abuziva?
Avand in vedere ca va primi toti banii la semnarea contractului de V-C , ce importanta are tipul creditului pentru dezvoltator?

Alte discuții în legătură

Dezvoltatorul imobiliar mă obligă să cumpăr loc de parcare deși eu nu am mașină și nici nu intenționenz să cumpăr una în viitorul apropiat. cum pot să evit asta? Filip Marinel Filip Marinel Buna ziua! In decembrie 2016 am semnat un precontract cu un dezvoltatori imobiliar n care este specificat la rubrica alte clauze, ca optional pot solicita un ... (vezi toată discuția)
Reziliere antecontract prima casa, recuperare avans grgmrnsc grgmrnsc Buna ziua! As avea nevoie de un sfat. De curand am inceput demersurile catre un apartament de 3 camere situat pe strada Popesti Vest intre statiile de ... (vezi toată discuția)
Receptie apartament in imobil nou dupa achitarea pretului FlorinSI FlorinSI Buna ziua. Pe 29 mai trebuie sa semnez contractul de v/c al unui apartament in imobil nou. Dezvoltatorul propune ( ca asa practica) sa faca predarea ... (vezi toată discuția)