avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SALAR CONTABIL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SALAR CONTABIL

Care e salarul unui contabil, intr-o societate cu 45 salariati si cifra de afaceri de 12.000.000, lei.
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 09:26, 9 August 2018
Buna ziua,

Un salariu rezonabil, pentru o persoana care detine cunostinte de contabilitate financiara, fiscalitate si experienta poate fi 4000-5000 lei net. Partea cu numarul de salariatii nu e relevanta intrucat , fiind o societate cu cifra de afaceri respectabila, trebuie sa aibe musai Inspector de resurse umane, care sa managerieze corespunzator. Intr-o firma cu multi salariati sunt multe miscari, modificari de salarii, acte aditionale de incheiat, decizii etc.
Daca firma are gestiune de materiale , trebuie de asemenea luat in calcul si salariul unui contabil de gestiune separat.

In concluzie, munca unui contabil trebuie separata de munca unui inspector de resurse umane, contabil de gestiune si ar fi remunerata ok undeva pe la 4000-5000 net

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal vicsilron vicsilron Buna ziua, Poate ma puteti ajuta cu urmatoarea nelamurire. Este obligatoriu ca Revisalul sa se tina la sediul societatii x, in conditiile in care societatea x ... (vezi toată discuția)
Înființare srl hand-made cu doi asociați. Îmi puteți răspunde la niște întrebări? Denisapaaaa Denisapaaaa Buna ziua! De curand am inceput sa ma gandesc din ce in ce mai serios la deschiderea unui SRL alaturi de o prietena cu care realizez diverse lucruri hand-made ... (vezi toată discuția)
Colaborare resurse umane crisadi crisadi Inspector Resurse Umane cu atestat ITM solicit colaborare pentru urmatoarele operatiuni : intocmire CIM, modificari, incetari CIM, salarizare, intocmire si ... (vezi toată discuția)