Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 6449 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Împreună cu 10 specialiști de la EY România, KMPG România, Viboal FindEx și Dobrinescu Dobrev discutăm despre: TVA în comerțul electronic, SAF-T, analiza de risc fiscal etc. Rezervă loc și participă!

Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Cabotaj Italia
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Cabotaj Italia

Buna ziua!
Acum 3 saptamani mi am infiintat o firma de transport marfa in Romania. Detin o autoutilitara de 3,5 tone cu care transport mobila ptr un magazin italian. Marfa se transporta doar pe teritoriul Italiei. Mentionez ca avand masina de 3,5 tone nu am obligatia sa am manager de transport, sau tahograf sau copie conforma si licenta de la ARR, doar daca depasesc 3,5 tone per ansamblu sau vehicul
Zilele acestea am fost o oprita de politia din Italia si am fost amendata ptr cabotaj iar marfa si autoutilitara au fost confiscate de autoritati 3 luni.
Ce pot face sa fiu in acord cu legea Italiana ptr cabotaj, iar eu sa pot continua activitatea de transport mobila ptr clientul meu?
Ultima modificare: Marți, 7 August 2018
CHIRILA ADINA, utilizator

Alte discuții în legătură

Acte danny_boy danny_boy Buna ziua,daca merg cu o dubita sa aduc 500 kg de marfa din Germania in Romania,auto este proprietatea firmei care este si beneficiarul marfii ce acte sunt ... (vezi toată discuția)
Licenta transport marfa pt autoutilitara de 3,5 tone?! Alexandracatalina1990 Alexandracatalina1990 Buna ziua! Infiintez zilele acestea un srl care se va ocupa in principal de relocari/mutari de locuinte , dar si transport de diverse obiecte, marfa la cererea ... (vezi toată discuția)