avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Munca in timpul concediului de crestere a copilului
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Munca in timpul concediului de crestere a copilului

Buna ziua. Sunt in concediu de crestere a copilului si vreau sa stiu daca pot lucra cu contract de munca in magazinul pe care il detine sotul meu fara sa renunt la indemnizatie . Difera domeniul de activitate de cel anterior. Multumesc

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil, contract de mandat sylvya04 sylvya04 Buna ziua. Lucrez cu contract de mandat in asigurari. Sunt luni in care am asigurari incheiate si luni in care nu fac nimic. Platesc 16% impozit pe venit ... (vezi toată discuția)
Concediul de paternitate anca.simina anca.simina Buna ziua! eu voi naste peste 1 luna si sotul meu va intra in concediu de paternitate. E angajat cu carte de munca la facultate, are si contract cu ... (vezi toată discuția)
Patron firma primesc indemnizatie de crestere copil? ohiki ohiki Buna ziua! Detin cu sotul meu o firma iar la sfarsitul lunii trebuie sa nasc. In cazul in care firma mea functioneaza in continuare voi beneficia de ... (vezi toată discuția)