avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Juridic - legalizare hotărâre judecătorească
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Juridic - legalizare hotărâre judecătorească

Unde pot legaliza o hotărâre judecătorească? Mai depinde de avocat?
Ultima modificare: Miercuri, 8 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Emilian Ion , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 14:03, 27 Iulie 2021
Buna ziua,
Hotararile judecatoresti nu se pot legaliza la notar ci doar la intanta judecatoreasca care a emis acea hotarare prin intermediul unei solicitari scrise. Pentru emitere se va achita o taxa de timbru. In situatii deosebite se poate obtine si prin posta copia legalizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire sentinta MihaDrag MihaDrag buna seara .Am si eu o intrebare legata de sentinta data de tribunal care trebuie investita daca ma exprim corect in definitiva si irevocabila .Suntem o ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca definitiva monalisaalina monalisaalina Care este exact procedura pt ca o hotarare judecatoreasca s aramana definitiva?adica dupa ce a trecut perioada in care putea fi contestata?trebuie mers la ... (vezi toată discuția)
Copii legalizate hotarare judecatoreasca MagisterLudi MagisterLudi Buna ziua Datorita ajutorului primit pe acest site, am reuist sa depun cerere de indreptare eroare materiala in urma unei hotarari a Judecatoriei Sect. 5 ... (vezi toată discuția)