avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarii compensatorii / ajutor somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarii compensatorii / ajutor somaj

Buna seara,

Am fost concediata in temeiul dispozitiilor art.65(1-2) coroborat cu art.55, lit.c din Codul Muncii si prev.art.19.25 din CCM si am primit o compensatie de 5.079 lei brut.

In aceste conditii, mai am dreptul la indemnizatia de somaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:09, 20 Februarie 2012
De la 01.01.2011 nu mai exista CCMN ... astfel incat, acordarea salariilor compensatoriu se face in conditiile expuse de mine mai sus.

De asemenea, reducerea timpului de munca in perioada preavizului este posibil numai daca acest lucru este prevazut in cele ttrei documente mentionate de mine mai sus...

Din ce ati mentionat, inclusiv in instiintarea de preaviz se face referire la un salariu compensatoriu echivalent cu venitul net pe o luna ... ceea ce este corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere dutzu dutzu buna ziua! am si eu o problema. in data de 25.05.2009 am fost concedita conform art.65(1) CM, pe motiv ca mi s-a desfiintat locul de munca (asistent manager). ... (vezi toată discuția)
Drepturi compensatorii in cazul desfacerii contractului de munca cu art 65 din legea muncii ilie cristina ilie cristina buna ziua!am si eu o problema..sotul meu lucreaza la o societate care are 9 angajati dintre care unul este si el...pe data de 16.06.2010 a primit o instiintare ... (vezi toată discuția)
Demisie cu preaviz sau nu!!! Cosmino Cosmino Companie:multinationala Domeniu:caen 9200-Jocuri de noroc;capital 100% privat; M-am angajat in mai 2008 pe postul de \"Atendant\" operator sala,apoi in ... (vezi toată discuția)