avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzată de furt deși am depus în seif banii din ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzată de furt deși am depus în seif banii din casa de marcat . Cum pot dovedi că nu i-am luat?

Buna ziua sunt salariata la peco patronii sustin ca nu am predat banii pe care eu i-am scos din casa de marcat avem un seif intr-o camera unde depunem toate retragerile eu am depus in acel seif toate depunerile dar nu am cum sa fac dovada deoarece in acea camera nu exista camera de luat vederi
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Olimpia74 , utilizator 19:53, 9 August 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuie să faceți dvs. dovada că ați depus banii, ci cei care vă acuză ar trebui să facă dovada că nu i-ați depus. Adică să dovedească fapta pentru care vă acuză.
Pai azi dimineata m-au dus la politie . Politia mi-a perchezionat masina . Nu au gasit nimic ca nu aveau ce sa gaseasca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie de furt ContSters294758 ContSters294758 Buna ziua, ma numesc Mihaela si am sa incerc sa prezint cat mai pe scurt o situatie cu care ma confrunt de aproape o saptamana, si anume: mama mea ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati daria79 daria79 Buna ziua, Am o problema si as vrea sa ma ajutati daca se poate. In perioada 2008-2009 am lucrat la o firma, iar patronul mi-a facut imputernicire la banca ... (vezi toată discuția)
Cercetare dosar penal georgiana10 georgiana10 buna ziua, ma puteti ajuta cu niste rasp,va rog... am lucrat la un magazin alimentar, eram doar 2 vanzatoare. aveam un caiet unde tineam evidenta intrarilor si ... (vezi toată discuția)