avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plangere dezvoltator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plangere dezvoltator

buna ziua
am dori sa stiu cum pot face un dezvoltator sa respecte antecontactul?apartamentul trebuia sa fie gata la 31.03.2018 am semnat aditional pana la 30.08.2018 acum vor sa facem altul pana la 30.11.2018
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 11:44, 9 August 2018
Ar trebui cercetat antecontractul. Dacă nu vreti sa ii mai acordați termen pentru finalizarea imobilului, apelați la un avocat. Se poate face o rezolutiunea cu restituirea prestațiilor si daune interese dacă există prejudiciu.
Corect, are dreptate domnul care v-a răspuns, altă alternativă apreciez că nu aveți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua . am semnat un contract cu un dezvoltator imobiliar ... Diana IASI Diana IASI Buna ziua . Am semnat un contract cu un dezvoltator imobiliar pentru un apartament in care ar fi trebuit să mă mut în mai 2020 ,acum ultima dată când am ... (vezi toată discuția)
Achizitie apartament pe baza de antecontract termen finalizare nerespectat andreeaAntili andreeaAntili Buna ziua,am achizitionat un apartament care nu va fi finalizat la termenul stabilit, pot obtine ceva despagubiri pe baza antecontractului?Precizez ... (vezi toată discuția)
Antecontract apartament demateescu demateescu In 2007 am incheiat un antecontract de vanzare cumparare cu un dezvoltator care nu a terminat lucrarile la timp. Am incercat sa reziliez contractul dar nu ... (vezi toată discuția)