Buna ziua ,
Am avut un accident auto in care suntem nevinovați , alt autovehicul ne-a lovit din spate. In urma reparațiilor valoarea mașinii o sa scadă .
Întrebarea este cum recuperez aceasta valoare pierdută ?
De la compania de asigurări ?
Compania de asigurari va despagubeste strict pt contravaloarea reparatiei.Puteti incerca sa va judecati cu persoana care a produs accidentul dar din punctul meu de vedere sansele sunt mici.Personal mi se pare teoretica discutia daca reparatia este efectuata corespunzator masina va arata identic si o puteti vinde la pretul pietei.Sunt multe discutii de facut ,cum puteti dovedi scaderea valorii ,printr-o expertiza,sunt prea multe semne de intrebare.Doar daca masina nu poate fi adusa la starea initiala se poate discuta cel putin teoretic de un eventual proces.Nu stiu ce masina aveti,ce valoare are dar tb sa va ganditi la costurile unui eventual proces,av.expertiza,taxe de timbru si la sanse.
Despagubire r.c.a.
bogdan070
Am avut un accident in urma caruia m-am ales cu masina avariata in partea din fata din vina unui alt sofer.Cei de la firma de asigurari au stabilit ca este ... (vezi toată discuția)