avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Taxa Cont Colector
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Taxa Cont Colector

Buna ziua,

Societatea noastra are un contract de prestari servicii cu firma Urgent Cargus. Avem 2 probleme legate de plata Taxei de Cont colector in valoare de 5 lei + TVA. Taxa de Cont Colector se refera la Viraramentul rambursului in contul bancar. Avem 2 expeditii cu Ramburs care nu au fost livrate destinatarului fie ca acel client a refuzat coletul, fie ca destinatarul nu a putut ridica acel colet. Ambele colete au fost retrunate doar ca firma de curierat ne obliga sa platim contravaloarea serviciului Cont Colector chiar daca nu am beneficiat de acel serviciu. Nu este vorba de suma de plata (10 Lei + TVA), este vorba de principiu, atata timp cat nu am beneficiat de viramentul bancar, nu vad de ce trebuie sa achit acea suma de bani. Fan Courier elimina acea taxa automat de pe factura in cazul in care un colet este refuzat.
Cum pot sa imi recuperez coletele de la firma de curierat fara sa platesc aceasta taxa, pe care o consider abuziva. mentionez ca unul din colete stationeaza in depozitul firmei de curierat din luna Aprilie si altul din Iulie.

Alte discuții în legătură

Colet "violat" - fan courier teomic_a teomic_a In urma cu cateva zile am trimis un colet cu serviciul Fan Courier la Satu Mare, in urma caruia trebuia sa primesc ramburs o suma de bani. Odata ajuns coletul ... (vezi toată discuția)
Posibila teapa facilitata de firma de curierat rapid cataNFS cataNFS Aveam de vanzare un samsung s5 , pe un site de vanzari , am fost contactat de un pretins cumparator , ne am inteles la pret , am trimit produsul cu verificare ... (vezi toată discuția)
Controalele anaf antifrauda la persoanele fizice. Maratescu Maratescu Buna Am si eu nelamurire in legatura cu controalele Anaf Antifrauda la persoanele fizice. In 2014 am infiintat un PFA cu vanzari on line si ca sistem de ... (vezi toată discuția)