avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... CERTIFICAT DE ATESTARE FISCALA
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

CERTIFICAT DE ATESTARE FISCALA

Buna ziua , in cazul in care se dezbate o succesiune a unei persoane fizice decedate , cine poate solicita certificatul fiscal , deoarece in Art.160 (2) din Codul de Procedura Fiscala este mentionat ca ori de cate ori se dezbate succesiunea unei persoane fizice decedate , notarul public are obligatia de a solicita organului fiscal central si organului fiscal local , certificatul de atestare fiscala pentru persoana fizica care se dezbate succesiunea .

Alte discuții în legătură

amenzile pentru o persoana decedata 19ana64 19ana64 Buna ziua. amenzile pentru o persoana decedata trebuiesc platite ptr a putea primi de la primarie certificatul fiscal.Am achitat datoriiile cu privire la ... (vezi toată discuția)
Amenzi - debitor decedat - datorie primarie hajnyci hajnyci Buna ziua In cazul in care un debitor (persoana fizica) avea amenzi contraventionale, acesta a decedat si conform codului fiscal (art. 23, 27) mostenitorii ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal pentru pf decedata sau anaf "de la anna la caiafa" cyan cyan Am fost in calitate de imputernicit la ANAF Constanta in vederea obtinerii unui certificat de atestare fiscala pentru o persoana decedata in urma cu mai mult ... (vezi toată discuția)