Petre Enache 
	    	Avocat

Petre Enache 
	    	Avocat	    

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar	    

F1PAR2 
	    	Utilizator

F1PAR2 
	    	Utilizator	    

Buna.
Mi-a fost suspendat permisul romanesc pentru o perioada de 90 zile. Detin dubla cetatenie (Romania si Republica Moldova). Pe langa permisul romanesc mai detin legal (nu e fals sau altceva ...) permis de conducere emis de autoritatile din Republica Moldova. Intrebarea mea este: Pot circula pe teritoriul Romaniei cu permis de conducere moldovenesc avand in vedere ca permisul romanesc a fost suspendat pentru 90 de zile? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
~ final discuție ~
 Veronica0606	                   

Sunt cetățean al Republicii Moldova și al României cu domiciliul in București. Dețin permis de conducere emis in Republica Moldova categoria B. M-am ... (vezi toată discuția)
	                    Veronica0606	                   

Sunt cetățean al Republicii Moldova și al României cu domiciliul in București. Dețin permis de conducere emis in Republica Moldova categoria B. M-am ... (vezi toată discuția)

vicutza45	                   

Bună ziua..
In cazul in care o persoana detine deja un permis de conducere moldovenesc,care nu este valabil mai mult de 6 luni pe teritoriul Germaniei(nici ... (vezi toată discuția)
	                    vicutza45	                   

Bună ziua..
In cazul in care o persoana detine deja un permis de conducere moldovenesc,care nu este valabil mai mult de 6 luni pe teritoriul Germaniei(nici ... (vezi toată discuția)

Utilizator/2018	                   

Buna ziua, în situația în care permisul de conducere, eliberat de către autoritățile din România, mi a fost suspendat de către acestea, dar destin un ... (vezi toată discuția)
	                    Utilizator/2018	                   

Buna ziua, în situația în care permisul de conducere, eliberat de către autoritățile din România, mi a fost suspendat de către acestea, dar destin un ... (vezi toată discuția)