avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1729 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Vreau sa stiu daca din anul 2009 pana an 2015 am fost ...
Discuție deschisă în Viata in Italia

Vreau sa stiu daca din anul 2009 pana an 2015 am fost angajat

Cum fac sami ridic bani ca misa expirat cardul?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 10:58, 10 August 2018
Vreau sa stiu daca mai am dreptul la dezocupatiune (somaj) deoarece am 4 copii minori care sant nascuti acolo dar pe 2015 si 2016 nu am ridicat banii din cauza ca mi-a expirat cardul si cei de la banca mi l-au retinut. Cardul este facut pe numele concubinului meu N.G. (editat nume).
Mariaafloarei10@gmail.com a scris:

Cum fac sa-mi ridic bani ca mi-a expirat cardul?

Ultima modificare: Vineri, 10 August 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Buna ziua,

Concubinul sa mearga la banca sa reinnoiasca acel card.
Intrebarea mea este cum banca v a dat acordul de a folosi cardul concubinului pentru a primi somaj? Cand pun viza la banca pe documentele de la somaj titularul cardului trebuie sa fie persoana care solicita somajul.

Mai am o neclaritate.
Ce legatura au cei 4 copii nascuti in Italia cu somajul Dvs.? Copiii beneficiaza de alte drepturi. Alocatie din partea statului italian, daca nu primesc deja din Romania. Dvs. unde locuiti acum?
Ati primit somaj pentru perioada 2015 si 2016 si nu ati ridicat banii datorita acelui card care era expirat?

Ce legatura are titlul cu ceea ce ati postat in topic?

Scuzati-ma dar nu prea se intelege mare lucru din ceea ce ati postat. Va rog sa raspundeti intrebarilor si incerc sa va ajut cu un raspuns.
Multumesc .
Ultima modificare: Vineri, 10 August 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extindere de card A l e X A l e X Bună ziua Va rog daca mă puteți ajuta in privința acesta: Am fost angajat militar pe o perioadă de 15 ani având card de saliuriu și o extindere pe ... (vezi toată discuția)
Alocatie gicuta 68 gicuta 68 buna ziua. va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac ca sa pot lua alocatia pentru copii in localitatea la care am mutatie flotanta? Mentionez ca acum o primesc ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliu si pensie alimentara Ionica 76 Ionica 76 Sunt tatal unei fetite de 12 ani, am divortat in decembrie 2015 la notar, am facut cu fosta o conventie din care rezulta custodie comuna putand sa mi vizitez ... (vezi toată discuția)