avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reinmatriculare după radiere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reinmatriculare după radiere

Sal! Vreau sa Reinmatriculez o mașină veche din 1985 după ce o restaurez. Mașina a fost radiata de către fostul proprietar care are doar cartea de identitate tăiată jos în colt. Eu nu cumpăr mașina exact de la proprietarul de pe acte, o cumpăr de la cineva ce a luat-o de la el. Cum as putea sa înmatriculez acum mașina cu atestat istoric pe numele meu? Mulțumesc!
Proprietarul din acte e născut în 1945 și locuiește la 500 km distanta de mine.. Dacă nu e mort pot face ceva cu el?
Ultima modificare: Duminică, 12 August 2018
MarianMihai987654321, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:58, 12 August 2018
Daca CIV are taiat coltul inseamna ca a fost radiata din circulatie ceea ce genereaza interzicerea irevocabila a dreptului de circulatie pe drumurile publice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatricularea unei masini radiate. nistick nistick Buna ziua, Vreau sa cumpar o masina inmatriculata de la cineva. Eu doresc sa o iau de la proprietar radiata. Si sa o inmatriculez mai tarziu dupa ce este ... (vezi toată discuția)
Actiune in regres - masina vanduta de mai multe ori fara schimbarea proprietarului din acte vorsiht vorsiht Cum il fac pe actualul detinator al autoturismului pe care eu l-am inmatriculat si l-am vandut cu act de vanzare cumparare acum trei ani sa-l radieze din ... (vezi toată discuția)