avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Garantie E-on gaz
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Garantie E-on gaz

Buna seara,
As avea si eu o intrebare in legatura cu garantia de la Eon gaz.In data de 25.11.2005 am platit la Eon gaz o garantie in valoare de 242 lei.Contractul de garantie si chitanta au fost eliberate pe numele meu.In cursul aceleasi luni eu am vandut apartamentul si m-am mutat in alta localitate.In 2018 am revenit in orasul natal si m-am prezentat la agentia E-on Gaz sa solicit restituirea garantiei.Cu stupoare si din partea mea si din cea a angajatilor am aflat ca eu nu mai figurez in baza lor de date.La intrebarea mea ce s-a intamplat cu banii de garantie,angajatii mi-au raspuns simplu ca probabil s-au scazut din facturile noului proprietar.As dori sa va intreb daca banii aceia i-am platit eu si returnarea lor se poate face doar mie personal pe baza de buletin,au dreptul cei de la gaze sa ii scada din facturile altor proprietari cu buna stiinta?Doar ei stiau ca altcineva este proprietarul deoarece in baza lor de date pe adresa respectiva figureaza un contract cu altcineva nu cu persoana mea
.Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Extra abonamente pentru instalatii/ servicii de gaz kalima kalima Buna ziua, Am o intrebare legata tot de verificarea la gaz, insa din alta sfera. Am primit azi echipa eOn de verificari gaze, despre care proprietara mi-a ... (vezi toată discuția)
Acord proprietari pentru racordare la conducta de gaz existenta la bloc florrin_2008 florrin_2008 Buna seara! Va rog sa ma sfatuiti ce as putea face in situatia in care proprietarul apt care a facut investitia initiala nu e de gasit? Am inteles de la ... (vezi toată discuția)
Eon-gaz- lamurire crisstian crisstian Buna ziua, Am si eu o mica mare problema cu Eon-gaz. Am primit pe 10.01.2012 un preaviz de plata prin care mi se comunica faptul ca am o datorie de 24,71 ron ... (vezi toată discuția)