avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... model contract colaborare intre firme
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

model contract colaborare intre firme

M-ar interesa sa fac un contract de colaborare sau sponsorizare cu o clauza de exclusivitate intre o firma de radiologie dentara si ordinul asistentilor. Firma noastra doreste sa faca un discount tuturor asistentilor inscrisi in ordin dar vreau un contract cu clauza de exclusivitate. Imi puteti da un model de contract? cum ar fi mai bine sa procedez? colaborare sau sponsorizare?
Cel mai recent răspuns: dentarays , utilizator 12:54, 16 August 2018
Stabiliți mai întâi obiectul convenției, iar după aceea se vă configura a rezultantă - denumirea/tipul actului
Ultima modificare: Marți, 14 August 2018
ContSters454516, utilizator
Am stabilit ca vom face un contract de colaborare in care sa includem o clauza de exclusivitate. Ma puteti ajuta cu un model? Va multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre neexecutarea obligatiilor care rezulta din contract sm23 sm23 am incheiat un contract de vanzare cumparare, contract prin care vanzatorul se obliga sa-mi predea bunul la un anumit termen, iar in cazul nerespectarii ... (vezi toată discuția)
Desenele ºi modelele industriale LuizaClaudia LuizaClaudia Avem urmatoarea situatie: O persoana fizica, ce nu are licenta de designer de la o facultate de profil si nu are studiile in curs de desfasurare, doreste sa ... (vezi toată discuția)
Radiologie dentara la parterul unui bloc de locuinte EdituraMaxim EdituraMaxim Buna ziua, Va rog sa ma imi spuneti care este legislatia care prevede autorizatiile/avizele/acordurile necesare pentru a functiona o radiologie dentara la ... (vezi toată discuția)