avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Spatii comune la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spatii comune la bloc

De curand am cumparat un apartament la etajul doi, intr un bloc cu trei etaje si parter unde sunt spatii comerciale. Blocul are subsol si pod . Cand am preluat apartamentul de la vechii proprietari mi a fost data si o boxa pe care ei o aveau in podul blocului. Dupa un timp proprietarii de la ultimul etaj mi au interzis accesul la acea boxa pe motiv ca ei au reparat acoperisul si noi nu mai avem dreptul de a folosi acel spatiu. M am oferit sa le platesc reparatia pe partea de acoperis aferenta boxei pe care o detin dar nu au fost deacord . Va rog sa mi spuneti daca podul acestui bloc este spatiu comun si care ar fi partea fiecaruia avand in vedere faptul ca in acest bloc suntem noua proprietari plus trei spatii comerciale la parter. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:30, 14 August 2018
Boxa face parte din contractul de achizitie bun imobil ?
Podul este parte comuna
Proprietarul nu are dreptul sa schimbe aspectul so destinatia partii comune fara acordul asociatiei de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesiune spațiu comun manicaandrei manicaandrei Buna seara, Se poate concesiona parte din spatiu comun unuia dintre proprietari ,de către Asociatia de Proprietari. Dacă se poate aceasta concesiune poate ... (vezi toată discuția)
Problema juridica mihai_lex mihai_lex Problema sta in felul urmator : Exista o casa ( subsol, parter, etaj, pod) formata din 3 apartamente, fiecare apartament avand proprietarul lui ( deci ... (vezi toată discuția)
Boxa la subsolul blocului patrichicristina patrichicristina Am cumparat un apartament cu 3 camere cu o suprafata de 96mp.etaj 1 ap 1.Vechiul proprietar a cumparat apartamentul de la un domn care a detinut 2 apartamente ... (vezi toată discuția)