Buna ziua, m-am intors din concediu medical la servici si am fost chemata de pe teren sub pretextul unei verificari de masina la birou unde mi s-a pus in fata o hartie prin care eram informata ca din acel moment se desfiinteaza postul meu din lipsa de activitate ( ceea ce nu este adevarat intrucat firma a deschis o noua unitate) si ca voi intra in preaviz de 20 zile pana la incetarea contractului de munca. Mi s-a cerut sa o semnez si sa predau bunurile firmei pe care le folosesc la servici unei terte parti. Persoana care mi-a prezentat hartia nu este seful meu direct, dar acesta a particita la discutie telefonic. Am cerut actul sa il iau pt informare, Mi s-a refuzat sa iau o copie decat daca semnez de primirea ei. Am refuzat si am cerut sa fac o poza la acea notificare. Ce atitudine legala se poate lua in acest caz? Multumesc.
Buna ziua, am constata ca masina de servici a fost ridicata din parcarea din fata casei in absenta mea. Ce pot face avand in vedere ca am un contract de utilizare semnat pe acea masina? Multumesc.