avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Facturare CAEN 6312
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Facturare CAEN 6312

Am o firma pe codul caen 6312.
Ofer servicii de promovare (pe platforma mea, pe mediile mele de socializare, in cadrul evenimentelor pe care le tin si pe care le organizez pe platforma).
Insa ofer si servicii prin care clientul externalizeaza organizarea unui eveniment online (competitii de jocuri pe calculator) catre mine. Asta inseamna ca ma ocup de partea adminsitrativa, de imaginea evenimentului, de aducerea jucatorilor / spectatorilor si de productia video (transmiterea live pe platforma mea).
Clientii sunt companii care sunt interesate sa-si promoveze serviciile catre publicul meu tinta.
Client mai este si persoana care achizitioneaza un bilet digital pentru a participa la un eveniment in calitate de jucator sau spectator.

Așadar, ce pot factura pe CAEN-ul meu?

Alte discuții în legătură

Ce cod caen trebuie sa am? Alina V. Alina V. Bună ziua! Ce cod CAEN trebuie sa am daca ma ocup cu adăugarea produselor în magazine online? Eu nu fac site-uri, nu sunt programator, nici copywriter sau ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru cursuri online de nutritie si recomandare specialisti gabrielaticu gabrielaticu Doresc sa infiintez SRL-d care va avea ca activitate: - vanzarea de cursuri video online despre nutritie pe care le va si produce firma - recomandarea ... (vezi toată discuția)
Ce coduri caen sa aleg pt un srl-d Ral_uca Ral_uca Buna ziua, Pentru infiintarea unui SRL-D in vederea obtinerii de finantare nerambursabila (10 000 eur) as dori sa ma ajutati in alegerea codurilor CAEN ... (vezi toată discuția)