avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna seara! La fostul loc de munca mi s-a incheiat contractul pe perioada determinata si, fiind insarcinata, am intrat in somaj si apoi in concediu de crestere copil care se apropie de final. Daca reintru in somaj pentru 3 luni, mai pot beneficia de stimulentul de insertie? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:38, 17 August 2018
Nu beneficiati de stimulent de insertie, daca reintrati in somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie karismatik_4u karismatik_4u Buna ziua! In anul 2013 am intrat in concediu de cresterea copilului incepand cu data de 1 noiembrie. Am optat pentru concediu pana la varsta de 2 ani a ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la somaj si stimulentul de insertie andi_gabriela andi_gabriela Buna ziua. In luna mai anul trecut firma la care lucram s-a inchis si am intrat in somaj. Dupa doua saptamani de somaj am intrat in concediu medical fiind ... (vezi toată discuția)
Revenire in concediu ingrijire copil dupa intoarcerea la munca cris777 cris777 Buna seara, Ma aflu intr-o situatie delicata si nu stiu ce sa fac. In urma cu o luna, inainte de a implini copilul 11 luni, am facut cerere pentru a ma ... (vezi toată discuția)