avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cel mai bun soft legislativ online?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cel mai bun soft legislativ online?

Care ar fi cea mai buna baze de date legislativa la ora actuala.
Cu jurisprudenta si doctrina?
Cel mai recent răspuns: Avocat Sebastian Murariu , Avocat 12:32, 17 August 2018
Pentru baza legislativa eu folosesc, legislatie.just.ro - mi se parte foarte buna, e gratuita si gasesc cam tot ceea ce am nevoie.
Pentru jurisprudenta, foloseam o perioada softul celor de la wolter kluvers (e contra cost) pentru singurul motiv ca aveau jurisprudenta la textele de lege pentru fiecare articol, ceea ce era folositor. Cu toate aceastea uneori se repetau si nu aveau treaba cu articolul in cauza. De asemenea au si doctrina, dar doctrina de regula, o folosesc din carti/coduri comentate etc.

Dvs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indrumare - carti recomandabile unui jurist stagiar monalisaalina monalisaalina Buna seara,am rugamintea sa imi spuneti ce carte a-ti recomanda unui jurist stagiar pt a-l ajuta in activitatea lui,,,ghidul juristului,,este suficient,ar ... (vezi toată discuția)
Ce soft juridic sa aleg? cornelb cornelb Buna, ce program de legislatie imi recomandati? Am folosit pana acum programul celor de la Indaco, dar am nevoie de ceva care sa contina si reviste/carti, mai ... (vezi toată discuția)
Utilizare soft legislativ claudiuta claudiuta Buna tuturor! Am si eu o intrebare. Am vazut ca a aparut un nou soft legislativ online,legalis,facut de Editura Beck. Lucreaza careva cu el?Cum este in ... (vezi toată discuția)