avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Data dobandirii handicapului
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Data dobandirii handicapului

Sunt incadrat in grad de handicap accentuat nerevizuibil , va rog sa m-a lamuriti cu privire la rubrica DATA dobandirii handicapului din Certificatul de incadrare in grad de handicap . Speta mea este - in anul 1996 a debutat in mod agresiv afectiunea medicala probata cu acte medicale pentru care am fost incadrat in grad de handicap , dar actele pentru incadrare in grad de handicap le-am depus in anul 2008 an in care am fost incadrat in grad de handicap. Intrebarea mea este la rubrica DATA dobandirii handicapului din Certificatul de incadrare in grad de handicap se va trece data cand am obtinut certificatul de handicap sau data cand a debutat afectiunea medicala ?

Alte discuții în legătură

Iesirea definitiva la pensie in caz de handicap manuelaram manuelaram Bună ziua, Am pensie de invaliditate gr, II, si 30 ani si 6 luni de munca, cotizati. Sunt născută in august 1967. De 3 ani am certificat de handicap ... (vezi toată discuția)
Pensionare persoane handicap AANNTTOO AANNTTOO Buna ziua. Sunt nascuta in 1968 cu un diagnostic congenital pe baza caruia am fost incadrata in grad accentuat - nerevizuibil in 2002 ( in copilarie nu existau ... (vezi toată discuția)
Legalitate reevaluare persoana cu handicap. Danny86 Danny86 Sunt persoana cu certificat de handicap grav din anul 2001 pana in anul 2007, cand am primit un certificat cu valabilitate permanenta, valabil si in ... (vezi toată discuția)