avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu

Mai o intrebare eu primesc doar diurna in euro dar salariul de baza ce scrie pe contractul de munca nu .Ce trebuie sa fac sa imi pot recupera si salariul de baza multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:39, 20 August 2018
Demisia este una , iar incetarea c.i.m. cu acordul partilor este alta.

Nu exista demisie cu acordul partilor.

Prin urmare, in cererea de incetarea ce ati scris?
Ultima modificare: Luni, 20 August 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
In cererea de demisie am scris cu art 55 lit b
Este o cerere care nu prea corespondent in Codul Muncii , daca ati mentionat demisie si art.55 lit.b.

Daca angajatorul a catalogat-o ca fiind o cerere de incetare a c.i.m. cu acordul partilor, atunci poate sa nu fie de acord , situatie in care va puteti da demisia (art.81 C.mun.)
Demisia poate fi cu sau fara preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mi se accepta demisia! vioreld1993 vioreld1993 Buna ziua, De curand mi-am depus demisia conform art. 55B din Codul Muncii si nu-mi este acceptata. Am 10 saptamani lucrate si doresc sa plec pe motiv ca ... (vezi toată discuția)
Incetare contract munca MariaFiru MariaFiru Buna seara! Am lucrat timp de un an la un cazino, iar in luna decembrie, in data de 11 dupa tura de noapte, mi am scris demisia. Dimineata, cand tura mea s-a ... (vezi toată discuția)
Salariu neplatit adriancozma25 adriancozma25 Buna ziua, momentan lucrez la o firma si am intrat in perioada preavizului de concediere. Am lucrat toata luna iulie, iar la CIM am o anexa in care e ... (vezi toată discuția)