avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie

maicamea are 70 ani de la tara a lucrat fara carte de munca si ia gasit decit 6 ani vechime poate beneficia de o pensie sau ceva
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:47, 19 August 2018
Pentru a beneficia de pensie trebuie sa indeplineasca conditia de stagiu minim de 15 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog sa-mi spuneti si mie daca o femeie care a implinit ... nikilapa86 nikilapa86 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti si mie daca o femeie care a implinit 63 de ani dar nu are decit 14 ani lucrati, poate iesi la pensie si daca da, ce fel de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, o persoana care are are varsta de pensionare dar nu ... Laura988 Laura988 Buna ziua, o persoana care are are varsta de pensionare dar nu are vechime suficienta pe cartea de munca, ce venit poate avea pentru a se sustine , momentan nu ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la pensie? DoamnaVeta DoamnaVeta Sora mea are 65 ani. Toata viata ei a crescut 6 copii .Nu a lucrat decat cativa ani ca infirmiera.Copii sunt majori la casele lor si ea a ramas doar cu sotul ... (vezi toată discuția)