avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inundatie condominiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inundatie condominiu

Cum procedezi daca vecinul te inunda , cate putin , dar de multe ori : in baie- peretele interior, in balcon - peretele extetior , de la o conducta sparta a unitatii exterioare a aerului conditionat. Pot sa fac asigurarea locuintei?
Ultima modificare: Duminică, 19 August 2018
Ramona38, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:10, 19 August 2018
Repari casa dupa care incerci sa negociezi plata (poate are asigurare de inundatie).
Daca nu plateste, atunci il dai in judecata.
Puteti face asigurare, nu ati discutat cu vecinul sa va repare daunele?
Initial incercati solutionarea amiabila,ca intre vecini
Daca vecinul este reticent notificati oficial cu obligatia asigurarii starii tehnice a proprietatii prin propria cheltuiala-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teava scurgere a vecinului-cine plateste anamariatiron anamariatiron Buna ziua. Locuiesc intr-o casa tip duplex unde teava de scurgere a vecinului trece pe la mine prin baie. Intrucat aceasta teava curge in baia mea am fost ... (vezi toată discuția)
Inundatie vecin. CrisPopescu CrisPopescu Buna ziua. Am probleme cu vecinii de deasupra care au scos cada si facand baie direct pe gresie ma inunda. I-am anuntat in luna iunie, abia in octombrie au ... (vezi toată discuția)
Garsonieră inundată constant de peste un an. ce pot face? e complet distrusă, cu pereții negri de mucegai iar eu sunt absolut disperată și îngrozită că nimănui nu-i pasă Macha Macha Vecina de deasupra are probleme la scurgerile de la baie ( cada, chiuveta) si inunda garsoniera noastra de mai bine de un an de zile. Garsoniera este in ... (vezi toată discuția)