avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare analist programator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare analist programator

Bună ziua. Am fost profesor de informatică 11 ani (2004-2015). În 2015 am trecut pe post de informatician. Vă rog să-mi spune-ți dacă puteam fi încadrată la ultimul grad ( 1A) ca analist programator, având în vedere vechimea de 11 ani ?
Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Legislatia muncii elenae elenae Buna ziua, in anul 1997 am fost angajata in invatamat ca laborant, in anul 2003 am facut un curs de analist programator ajutor si scoala a facut solicitare la ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitatea studiilor Adina-Monica Adina-Monica Am lucrat timp de 8 ani ca informatician cu studii de scurta durata si timp de 2 ani si 11 luni ca analist programator (studii superioare). Doresc sa particip ... (vezi toată discuția)
Transformare post in statul de functii ContSters322298 ContSters322298 Buna ziua, va rog frumos sa ma sprijiniti in urmatoarea problema: sunt profesor de informatica cu gradul I, vechime in invatamant 13 ani. Am dat concurs pe ... (vezi toată discuția)