avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Se poate pune pe numele parintilor o proprietate ?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Se poate pune pe numele parintilor o proprietate ?

As dorii sa stiu daca as putea pune o proprietate din Romania de pe numele meu pe numele parintilor mei cu condtitia ca aceasta sa o doneze fiului meu cand ca fii major?
Locuim in Spania iar parintii in Romania iar aici in Spania avem datorii hipotecare .....

Alte discuții în legătură

Partajul parintilor si situatia copilului major danube_daughter danube_daughter Buna ziua, Vorbesc in numele prietenului meu, care se afla intr-o situatie familial delicata si ar dori un sfat de la dumneavoastra in legatura cu divortul ... (vezi toată discuția)
Vreau sa cumpar un apartament dar sotul sa nu aiba niki un drept asupra lui elaela elaela buna dimineazza!as avea o intrebare:sunt casatorita legitim si vreau sa cumpar un apartament pe numele baiatului in varsta de 4 ani si o luna.se poate?sau ... (vezi toată discuția)
Nud prorietar! ce optiuni sunt in situatia data? IrisCristiana IrisCristiana Buna seara! Părinții mei pensionari doresc sa cumpere un apartament pe numele fiului meu major. Dorința lor este ca eu, fiica lor si mama nepotului lor, ... (vezi toată discuția)