avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat de deces+certificat de casatorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat de deces+certificat de casatorie

Buna ziua,
Mama mea in varsta de 80 a fost recasatorita.Sotul dansei a decedat anul trecut.Copii acestuia din prima casatorie au dorit dezbatrea succesiunii.
Mama acum are alta locuinta, si doreste schimbarea buletinului.
La evidenta populatiei i se solicita cele doua acte.Copii refuza sa-i inapoieze documentele.
Se poate adresa organelor de politie pentru recuperarea lor?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Schimbare card de identitate aquarius102 aquarius102 Buna seara, Am urmatoarea problema: buletinul meu expira in cateva zile, iar locuinta in care am domiciliul este a parintilor mei, sau, mai exact, era a ... (vezi toată discuția)
Inchiriere - contract valabil? ContSters303909 ContSters303909 De curand m.am mutat cu chirie intr.o garsoniera proprietara a vrut sa facem un contract de inchiriere dupa regulile ei: o foaie a A4 cu titlu \\"proces ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am si eu nevoie de o informatie. eu mi-am cumparat ... Mada2130 Mada2130 Buna ziua, am si eu nevoie de o informatie. Eu mi-am cumparat un apartament in alt oras unde mi-am schimbat si buletinul. Vreau sa ii fac si iubitului meu ... (vezi toată discuția)