avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Incheiere contract de vanzare cumpărare auto nou prin ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Incheiere contract de vanzare cumpărare auto nou prin email

Vreau sa inchei un contract de
vanzare cumpărare auto nou prin email. Este valabila semnătura prin email sau prin semnătura electronica?

Alte discuții în legătură

Contract intrare in posesia unui premiu ContSters138223 ContSters138223 buna ziua vreau sa organizez un concurs si sa ofer ca premiu o masina. am citit ca trebuie sa predau masina castigatorului pe baza de proces-verbal de ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde masina care e proprietatea tatalui? Cezar66 Cezar66 Buna ziua ! Tatal meu are o masina veche,pe care vrea sa o vanda,dar este grav bolnav( netransportabil).Cum sa procedez ? Se poate vinde cu o procura ? (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare auto - conditii de valabilitate aleandruStoian aleandruStoian Buna seara as dori si eu sa stiu daca un contract de vanzare cumparare auto scris de mana este valabil ? (vezi toată discuția)