avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... vecinii de deasupra
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

vecinii de deasupra

Am si eu o mica problema.De ceva vreme vecinii de deasupra mea la bloc imi fac zilele amare.Sunt sigura ca nu stun singura prs cu astfel de problema,dar vecinii respectivi au un copil.Copil care de dimineata de la ora 7'30 si pana noaptea tarziu la orele 11-12 bocane,trantese,taraste,varsa,arunca si imprastie.Problema vine cand dupa o tura de munca(lucrez 24 h) ajung acasa istovita si nu pot adormi.Nu-mi pot explica ce au pe jos in camere.Gresie ceva....sau un parchet foarte sec.Parca se aude cu ecou.Ok,am inteles,ziua copii sunt activi,se intampla sa pot adormi repede si sa nu-l mai aud apoi.Dar noaptea e cu totul altceva.Ma pun in pat la 10'30 si adorm la 12.Problema e ca am si somnul foarte usor,dar ca sa adorm e si mai greu pt ca am nevoie de liniste.Liniste pe care la orele acelea nu o am.Am trimis-o pe maica-mea de cateva ori sa ii atentioneze(am fost si eu o data dar m-au luat la "misto",asa ca m-am gandit ca pt o femeie mai in varsta o sa aiba mai mult respect) Inutil totusi.Dupa 2 zile aceeasi poveste.Ai mei tot imi spun ca am facut o obsesie din asta,ca si eu am fost copil si nu eram mai breaza.Chestie e ca da...am fost copil dar eu la ora 9 eram in pat fara doar si poate.Mentionez ca in cazul de faza mini vecinul nu cred ca are mai mult de 3-4 ani.Aici parintii sunt de vina.Mi se par lipsiti de bun simt si repsect fata de colocatari.Am spus ca n-o sa merg pana la a chema politia,dar nu se mai poate.Povestea se repeta zi de zi pana la ore tarzii in noapte.Am alte cai de atac la povestea asta?
Cel mai recent răspuns: gamezcdr , utilizator 21:10, 19 Noiembrie 2009
Foarte buna metoda ... si pe mine m-a amuzat :)
Dar @felinutza_4ever, bizonii nu traiesc in copaci, ai vrut sa spui gorile?
elga50 a scris:

Foarte buna metoda ... si pe mine m-a amuzat :)
Dar @felinutza_4ever, bizonii nu traiesc in copaci, ai vrut sa spui gorile?

Bizonii erau cu " " si cu siguranta n-am gresit.Pt ca,la cat sunt de gratiosi cand merg prin casa,nu i-as putea compara cu magnificele primate.Ar fi o insulta pt gorile.Plus ca gorilele sunt niste fiinte destul de inteligente,pe cand bizonii....sunt ca bizonii :D Din categoria bovinelor...cu capul inainte.(adica asa....ca vacile :)))) ) Plus ca stimabilii mei vecini cu siguranta au trait pe craci pana acum de au senzatia ca nu deranjeaza pe nimeni cu galagia lor.Daca era sa locuiasca pe pamant cred ca era mai nasol.Cred ca si rozatoarele le faceau reclamatii
Ultima modificare: Miercuri, 18 Noiembrie 2009
felinutza_4ever, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Nu se specifica interval orar
28) tulburarea, fara drept, a linistii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintata de vecin nereis nereis Buna seara, Inca o data sper ca aici sa ma lamureasca cineva abilitat intr-o problema prin care trecem foarte multi dintre noi, cei care traim la ... (vezi toată discuția)
Vecin absurd alopici2005 alopici2005 am un apartament in bucuresti intr-un bloc cu 4 etaje . locuiesc la etajul al 2 -lea iar vecinul de sub mine este total absurd si se cearta cu aproape toti ... (vezi toată discuția)
Cand este considerată tulburare a liniștii publice Zuza13 Zuza13 Lovuiesc la bloc la etajul 10.Si sub bine locuieste 1 vecina bolnavă cu capul.Ma suna pe telefon la ora 23 noaptea sa imi zică sa nu mai trântesc ... (vezi toată discuția)