avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Minoră, am fost agresată fizic de un băiat mai mare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Minoră, am fost agresată fizic de un băiat mai mare cu un an și amenințată de mama lui. Aș putea să cer daune morale pentru că m-au agresat în public și pentru că sunt afectată emoțional?

Buna,astazi pentru a 2-a oara,am fost agresata fizic de catre un baiat mai mare cu un an,si agresata moral si amenintata de mama agresorului. Acum 2 ani pe un site de socializare au aparut 3 poze cu mama agresorului in ipostaze vulgare despre care toti au vorbit,eu atunci eram in scoala cu el si vorbind cu un coleg si spunandu-i despre mama agresorului,agresorul a aflat despre aceasta discutie si m-a lovit cu pumni in curtea scolii in fata tuturor,atunci am facut plangere penala! Astazi un baiat spunea ca mama agresorului este pe un site pentru dame de companie si eu i am spus ca doamna este pe un site pornografic(ceea ce nu este adevatat) un tip a auzit si l-a sunat pe agresor,acesta a venit in parc insotit de mama sa. Doamna a inceput sa ma ameninte si fata tuturor si sa imi adreseze injurii,in fata doamnei fiul sau (agresorul) mi-a dat cu pumnul in mana si in ureche. Am chemat politia impreuna cu matusa mea( mama este plecata pe o scurta perioada,tatal a abandonat domiciliul). Politia mi-a spus sa revin la postul de politie si sa spun daca vreau sa fie sanctionat contraventional sau sa ajungem in instanta! Au spus ca ei vor deschide un dosar penal! Eu revin si va intreb,credeti ca as putea castiga procesul si sa ii cer daune morale pentru ca m-a agresat in fata prietenilor si a celorlalti si pentru ca m-a afectat emotional?! Precizez ca eu nu l.am jignit si nu l am agresat sub nicio forma nici pe el si nici pe mama lui! Ce trebuie sa fac?
Ultima modificare: Duminică, 26 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CIULEILACRAMIOARA , utilizator 11:14, 28 August 2018
Mergeti sa va scoateti CML si depuneti plangere .
Pot sa scot CML pentru vanataia de pe mana? Urechea numai este umflata

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Mergeti sa va scoateti CML si depuneti plangere .

Mergeti la IML, o sa primiti CML, vor stabili ei daca aveti nevoie de zile de ingrijiri medicale.
Bun si pot sa merg cu el in instanta! Credeti ca voi castiga procesul? Ce credeti ca este mai bine?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Mergeti la IML, o sa primiti CML, vor stabili ei daca aveti nevoie de zile de ingrijiri medicale.

Nu am cum sa va spun, mergeti la un avocat sa analizeze in concret in functie de situatia de fapt si probele pe care le aveti.

Alte discuții în legătură

Lovire tanis tanis O prietena a fost lovita cu pumnul in fata,il cunoaste pe agresor,are certificat medico -legal, iar martori au fost doua persoane, mama prietenei si un domn ... (vezi toată discuția)
Certificatul medico-legal, zile de ingrijiri medicale goghi goghi Buna ziua! Ajutati-ma va rog la urmatoarea problema. Am fost batut pe strada de catre un sofer care circula pe trotuar si m-a atins pe picior cu masina, ... (vezi toată discuția)
Buna seara - agresiune, pedepsirea vinovatului Ender_141985 Ender_141985 Daca ma poate ajuta cineva va rog. Pe data de 3 aprilie un fost puscarias a intrat peste socrii mei, ia agresat fizic, ei fiind f batrani le-a dat cu pumnii ... (vezi toată discuția)