avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prelungire ccc de la 2 ani la 3 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prelungire ccc de la 2 ani la 3 ani

Buna ziua, daca copilul meu are crize convulsive, talg valg bilateral si întârziere in limbajul expresiv pot obține certificat de încadrare în handicap si prelungire cccc
Ultima modificare: Duminică, 26 August 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:23, 26 August 2018
Puteti obtine informatii de la Primăria din localitate.
Pentru obținerea certificatului de încadrare în grad de handicap este necesar depunerea următoarelor documente:
[ link extern ] /

După obținerea certificatului de handicap, atunci puteți solicita prelungirea duratei CCC pana la 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare incadrare handicap pt intoleranta la lactoza Anda P Anda P Buna ziua. Baietelul meu de 1 an si 3 luni are intoleranta la lactoza, dovedita prin analize genetice. Spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac sa beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap carleta carleta Buna ziua, Tatal meu este diagnosticat cu dementa Alzheimer forma severa,am fost la DGASPC Bacau cu scrisoare de la comisie in care este specificat ... (vezi toată discuția)
Ccc pentru copil cu handicap penesmaria penesmaria Buna dimineata! sun in CCC pana la 2 ani. Copilul meu are un grad de handicap mediu. Am fost informata ca pe baza unei cereri facute la angajator si cu o ... (vezi toată discuția)