avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1492 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie pensia de urmas italia
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

pensia de urmas italia

Buna ziua,
Primesc pensia de urmas dupa sotul meu decedat (de ani de zile), acesta fiind cetatean Italian. As dori sa stiu daca mai primesc pensia de urmas in cazul in care doresc sa ma recasatoresc? Daca fac doar cununia religioasa in ce masura aceasta poate influenta primirea pensiei de urmas?
Cu stima,
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 16:36, 30 August 2018
In cazul in care va recasatoriti pierdeti pensia de urmas.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia sotului Liulica Gina Liulica Gina Buna ziua! Va rog sa-mi dati un sfat! Doi batrani traiesc impreuna de 20 ani cununati numai religios. Sotul are pensie mai mare (fost politist, veteran de ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas din spania vykyciorea vykyciorea buna ziua. am fost in spania timp de 10 ani,sotul meu a decedat,iar eu primesc pensie de urmas din spania intrebarea este....daca eu vreau sa locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua mama mea este casatorita cu un italian virgilneagu virgilneagu Buna ziua mama mea este casatorita cu un italian si as dori sa stiu daca dupa decesul acestuia mama ar avea dreptul la pensie de urmas de pe urma lui mentionez ... (vezi toată discuția)