avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare pașaport
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare pașaport

Pașaportul meu este valabil pana in 2022 însă m-am căsătorit și trebuie sa îl schimb pentru a putea călători. Întrebarea mea este, am nevoie de buletin ca sa îl schimb? Având in vedere ca ei au deja in baza de date amprentele și toate datele mele, presupun ca nu trebuie sa am eliberat noul buletin pentru a schimba și pașaportul ?!
Cel mai recent răspuns: auroradanciu , utilizator 00:13, 27 August 2018
In urma căsătoriei, daca ai schimbat numele, trebuie să schimbi toate celelalte documente (pașaport + permis de conducere ). Și poți să le schimbi după ce ai obtinut noua Carte de identitate.
Ale.sn a scris:

Pașaportul meu este valabil pana in 2022 însă m-am căsătorit și trebuie sa îl schimb pentru a putea călători. Întrebarea mea este, am nevoie de buletin ca sa îl schimb? Având in vedere ca ei au deja in baza de date amprentele și toate datele mele, presupun ca nu trebuie sa am eliberat noul buletin pentru a schimba și pașaportul ?!

Ultima modificare: Luni, 27 August 2018
auroradanciu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie in strainatate imediat dupa casatorie malina1987 malina1987 Buna ziua, Luna viitoare ma voi casatori si la 2 zile distanta vreau sa plec in Turcia. Am fost zilele astea la Pasapoarte care mi au spus ca indicat ar fi ca ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate dupa casatorie in regim de urgenta Isabela_bv Isabela_bv Miercuri voi avea cununia civila si sambata trebuie sa plecam din tara. Nu stiu cum trebuie sa procedez sa schimb cartea de identitate cat mai repede dupa ... (vezi toată discuția)