..Incepand cu 1999 Oct. am construit ILEGAL pe terenul celei ce mi-a devenit SOACRA ulterior un imobil ce l-am finalizat 100% in 2007. Am cerut punere-a in legalitate si trecerea acetuia pe numele copiilor iar Eu si sotiea mea saa ne rezervam un drept de UZULFRUCT-Viager. de la aceasta cerinta zic eu normala am ajuns la DIVORT. Ce ma sfatuiti si care ar fi procedura sa imi revendic drept de proprietate asupra munci mele? Va multumesc astept contact la tel 0762 305 425 sau sheicul_de_romania@yahoo.com
Trebuie sa contactati dvs. un avocat, sa stabiliti o intalnire si sa discutati toate aspectele problemei cu care va confruntati;totodata, ma gandesc ca ceva acte trebuie sa existe pentru acea constructie si ce intelegeti prin faptul ca e ilegala?. In acelasi timp, daca cineva isi pune terenul la dispozitie copiilor, nu inseamna ca devine automat si proprietar pe constructie edificata; banuiesc ca , la inceput, ati stabilit sa construiti impreuna, parinti si copii casatoriti, ulterior intervenind neintelegerile ; dar nu vad de ce nu ati inscrie un drept de proprietate comun asupra acelei case??
Vanzare teren
mariabudriga
Soacra detine un teren si o casa pe acest teren. Pe terenul detinut de ea am construit, eu si sotul meu, o casa fara a avea acte pe ea. Poate vinde soacra ... (vezi toată discuția)