avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cereri de concediu fara plata false.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cereri de concediu fara plata false.

Am lucrat la o firma un an cu contract de munca,sase luni angajatorul m-a trecut in concediu fara plata fara acordul meu,a facut cereri de concediu fara plata in numele meu.Am facut o plangere la I.T.M si nu a luat nici o masura cu angajatorul,mai mult i-a permis sa rectifice statele de plata.Cui trebuie sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:43, 10 Noiembrie 2009
Va multumesc!
Cu placere.
Sfatul meu este sa verificati in perioada urmatoare, atat la cas, somaj, sanatate si finante, daca s-au depus declaratiile pe CNP-ul dvs. :strong:
bogosianu a scris:

Este legal sa-i permita sa modifice statele de plata?La I.T.M, nu exista decat trei cereri din sase atasate la statele e plata.

da , este legal sa se modifice statele de plata ... nu exista nicio interdictie legala in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cereri de concediu fãrã platã false bogosianu bogosianu Bună seara! Revin cu o veche problemă postată pe forum,și anume ,cereri de concediu fără plată false.Problema este că nu sunt sigur care dintre ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nu a respectat contractul de munca bogosianu bogosianu Am lucrat un an de zile cu contract de munca.La interviu mi s-a spus ca se lucreaza legal,dupa o luna am vazut ca nu se lucreaza legal ,ca nu se semneaza ... (vezi toată discuția)
Cereri de concediu farã platã false. bogosianu bogosianu Bună seara! Am lucrat la S.C. Rustica Invest S.R.L. Târgoviște ,societate patronată de Fabian Petru,după un an, am constatat că șase luni am ... (vezi toată discuția)