avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Re-angajare fost angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Re-angajare fost angajat

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca in cazul in care un fost angajat, al carui contract pe o perioada determinata a incetat la data de 30.06.2018 este angajat din nou incepand cu data de 19.09.2018 are nevoie din nou de fisa medicala de angajare si daca noul contract se inregistreaza cu acelasi numar in Registrul de Evidenta a Salariatilor sau cu un alt numar.
Va multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:43, 27 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Are nevoie din nou de fisa medicala de angajare , iar noul contract se inregistreaza in Registrul de Evidenta a Salariatilor cu un alt numar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

C i m 2 MIHAELA 66 OPREA MIHAELA 66 OPREA Vă rog să îmi spuneți dacă este legal să am două locuri de muncă , de 8 ore , evident înregistrate la IBM? (vezi toată discuția)
Angajare minori birotunde birotunde buna ziua Va rog sa-mi spuneti care este procedura cand trebuie sa angajam un minor in varsta de 17 ani de durata determinata ? Acte necesare :Fisa de ... (vezi toată discuția)
Intrerupere contract de munca Daniela FM Daniela FM Buna ziua! Data de 18.04.2018 a fost ultima zi lucratoare la vechiul loc de munca. Pe data de 19.04.2018 am inceput serviciul la noul loc de munca.Am ... (vezi toată discuția)