Florentina Mihaela 
	    	Utilizator

Florentina Mihaela 
	    	Utilizator	    

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

mihacion 
	    	Utilizator

mihacion 
	    	Utilizator	    

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 masi	                   

Tata a dat in judecata casa de pensii si a obtinut o hotarare definitiva prin care casa de pensii e obligata sa-i recalculeze pensia.dupa ce a aparut hotararea ... (vezi toată discuția)
	                    masi	                   

Tata a dat in judecata casa de pensii si a obtinut o hotarare definitiva prin care casa de pensii e obligata sa-i recalculeze pensia.dupa ce a aparut hotararea ... (vezi toată discuția)

loredana marina	                   

buna ziua,am si eu o intrebare,poate concubina tatalui meu sa ridice ajutorul de inmormantare si pensia lui din urma?ei nefiind casatoriti legal dar apare in ... (vezi toată discuția)
	                    loredana marina	                   

buna ziua,am si eu o intrebare,poate concubina tatalui meu sa ridice ajutorul de inmormantare si pensia lui din urma?ei nefiind casatoriti legal dar apare in ... (vezi toată discuția)

anda4uu	                   

tatal meu a decedat si inainte de deces cu vreo luna a primit decizia de recalculare a pensiei si nu a apucat decat o transa inclusa in ultima pensie.exista ... (vezi toată discuția)
	                    anda4uu	                   

tatal meu a decedat si inainte de deces cu vreo luna a primit decizia de recalculare a pensiei si nu a apucat decat o transa inclusa in ultima pensie.exista ... (vezi toată discuția)