avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Permisul de conducere
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Permisul de conducere

Bună seara astazi am fost la parchetul unde am antrebat din nou dacă a aprobat doamna procuroare cererea care am făcut-o de acum o săptămână și un pic pentru studierea dosarului si doamna avocata mi a spus că nu !după care a facut doamna avocata o cerere de a depune la poliție și pentru care să iau un număr de anregistrare .ajuns la poliție domnul polițist ma pus sa semnez ca mia adus la cunoștință faptul că ieri mia dat copii după chitanțe si ca mia arătat REZULTATUL la sânge primul 0,85a-l doilea0,70. Am semnat acum eu o sa fac adn ul pentru ca am văzut codurile care ar fi fost an fiola cu sânge....pentru ca eu nu cred că e sângele meu ala !!si culmea pana ieri dosarul era la parchet!!!si astăzi la adus anapoi la poliție pentru sesizările făcute sau luat masuri dar doar a arătat ni sa dat doar chitantele care le-am plătit copie si atat si a zis ca al trimite anapoi la tribunal la doamna procuroare.... dar domnul de la medicina legală a scris numai minciuni în dosar !!!MA INTERNAT LA SPITAL DE PSIHIATRIE DIN fără buletin si fara copie de buletin .ca pe mine ma GONIT ca a zis doctorul ca nu poate sa ma interneze fără buletin ca nu poate sti cine sunt si am plecat, a sunat polițistul si a zis sa nu plec sa stau acolo si a venit la SPITAL de psihiatrie la doctor si am fost internat cu forța ca asa a vrut doctorl !!!trebuia sa sa fac o expertiză medicolegala pentru a se vedea dacă 6 pastile de zoloft de 100 mg cu 40 de picături de somn Lormetazepam de 2,5mg si alte medicamente ce luaserăm an acea zi pentru durere si antiinflamator si am fost invitat la o pomană si la insistențele celor care ne știam si ma rugau sa beau cu ei va spun ca am consumat 2 paharele de vin mici si 2 de whisky mici uitând că luaserăm pastilele si mi sau ancetosat ochii cand am plecat acasă m-am văzut mergând strâmb de la pastilele alea dar eu mie la SPITAL nu mi sa facut o perfuzie nu mi sa luat nici sânge nimic si Domnul Doctor a scris ca eu am avut discernământ si a scris si spus foarte multe minciuni, dar eu am fost internat 3 ZILE LA etajul 3 la salonul de femei!!!!!!!!DOMNUL de la medicină legală non stop vorbește la TELEFONU mobil cu politistul și cu alt Doctor si altii...voi face ADN pentru ca nu are cum sa mi iasa 0,85-0,70. Va rog frumos sa dați un sfat
Ultima modificare: Miercuri, 7 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Yurusun , utilizator 16:20, 6 Noiembrie 2018
Inteleg ca aveti un avocat care are la dispozitie toate documentele, inclusiv pe cele emise de medicina legala si discuta cu politistul/ procurorul de caz. Avocatul dvs. este singurul in masura sa va sfatuiasca.
Datele despre medici/ politisti pe care le furnizati nu sunt utile pentru comentatorii pe forum. Ramane doar fapta comisa si situatia in care va aflati. Trebuie sa asteptati PV al politistului si ordonanta procurorului. Aceste documente pot fi contestate doar daca detineti elemente care sa va sustina punctul de vedere.
Din mentiunile dvs., eu inteleg ca ati luat pastile si ati consumat bauturi alcoolice.
Vi s-au recoltat probe biologice in prezenta politistului si la spital se pastreaza o contraproba de sange care poate fi analizata daca contestati ordonanta procurorului si se admite contestatia de catre procuror care dispune efectuarea unei noi analize de sange.
Nu are nici o legatura( expertiza medicala)cu ( probele biologice)permisul de conducere! Ștampilele celor care a semnat "hotiiii" (*)... va multumesc frumos.E
Si precizez ca an aparatul etilotest a iesit 0, 31 . eu nu trebuia sa merg la spital dar am fost obligat sa facut abuz
Buna seara sunt LOREDANA eu am scris an numele soțului meu pentru că vreau si eu sa aflu ce se antampla este strigător la cer si mai ales eu am fost martoră la toate nedreptățile acestea si hotiile facute si sesizări facute va rog mult sunt disperată si daca sunteti amabili mai datimi niste sfaturi Din luna mai aproape ZI de zi politie si judecatorie până chiar zilele trecute va multumesc LOREDANA
Eu am scris pe acest forum sunt concubina lui soția lui si sunt martoră la toate nedreptățile acestea si vreau dreptate din luna MAI ziua 10 m-am săturat de hotii si minciuni LOREDANA

Alte discuții în legătură

Probleme valori alcoolemie: 0,31 la etilotest, 0.85 - 0.75 la mie la probele biologice Yurusun Yurusun Buna seara am si eu o antrebare domnilor avocati, va rog frumos sa-spuneti si mie cum este posibil de la 0, 31 an aparatul etilotest , este posibil sa ma ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcool la volan, comportament ciudat al polițistului și suspiciuni de înlocuire probe biologice. vă rog frumos să-mi spuneți ce și cum să fac, vreau dreptate Iurusun Iurusun Buna seara va rog frumos sa mi răspundeți urgent ca sunt disperat de hîrtiile care mi sau facut !!!AN seara de 24 iunie 2018 orele 23 :00, am fost oprit ... (vezi toată discuția)
Furt persoana bolnava psihic - consecinte, raspunderea insotitorului Vochita Vochita Buna ziua ! Sunt persoana cu handicap - diabet zaharat insulino-dependent cu 4 injectii de insulina pe zi si sunt luata in evidenta la Spitalul de Psihiatrie ... (vezi toată discuția)