avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Locul de munca in cadrul CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Locul de munca in cadrul CIM

Buna seara,
Va adresez urmatoarea intrebare :
In cadul aceluiasi CIM, activitatea se poate desfasura atat la sediul angajatorului cat si la domiciliul angajatul, pe parcursul celor 40 ore/saptamana? Acest lucru poate fi negociat de catre cele doua parti, angajat si angajator?
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Cosmi7 , utilizator 10:43, 29 August 2018
Da, poate fi negociat intre parti.

Salariații au posibilitatea de a munci de-acasă. Astfel, telemunca - forma de organizare a muncii prin care salariatul, în mod regulat și voluntar, își îndeplinește atribuțiile specifice funcției, ocupației sau meseriei pe care o deține, în alt loc decât locul de muncă organizat de angajator, cel puțin o zi pe lună, folosind tehnologia informației și comunicațiilor
[ link extern ]
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat care se muta in suedia, dar doreste sa continue colaborarea cu firma din romania Satindra Satindra Buna ziua, Care este forma prin care putem continua colaborarea cu un angajat care se va muta in Suedia cu familia, in conditiile in care firma nu are ... (vezi toată discuția)
Munca la domiciliu mashtakov mashtakov In prezent am contract de munca norma intreaga care presupune desfasurarea activitatii pe parcursul celor 5 zile din saptamana la sediul companiei. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Telemunca luminita29 luminita29 Buna ziua, Cum mentionez telemunca in mai multe locuri. de ex: acasa la angajat, intr-o cafenea, la un hotel, sau daca pleaca in vacante...munca implicand ... (vezi toată discuția)